Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Dnes už doktoři umí hotové zázraky. Tchán má dobře udržovanou třetí takovou diagnozu, tchyni kompletně vyléčili rakovinu kůže ve čtvrtém stadiu. Nezoufejte, dnes už to dávno není rozsudek ...

0 0
možnosti
MP

Díky paní Ibehejové, že jen říká svoji zkušenost, místo aby nálepkovala a útočila. Každý máme svou zkušenost a své přesvědčení a máme na to právo. A pokud ji sdělíme do prostoru, je na každém, jak s ní naloží. Někdo si řekne, že mluvčí je blb, někdo začne přemýšlet. Je škoda, že většina lidí vnímá větu, vytrženou z kontextu a ne věci v souvislostech. Pokud si člověk rakovinu či jinou nemoc vypije alkoholem nebo vykouří cigaretami, mají všichni jasno - může si za to sám. Pokud si ji např. vyjí nadměrnou konzumací cukru nebo masa, je chudák, co za nic nemůže. Něco tu drhne a možná bychom měli přemýšlet, jak žijeme, co je a není důležité. Nemoc není jen fuj věc, která se musí odstranit, ale i informace a zpětná vazba. Je dobré pochopit, proč se věci dějí. Kdo poslouchá, ví, že Dušek sděluje tohle. To, že šokuje, je dobře. Moderní člověk má práh vnímání na úrovni prvoka. Jinak než šokem už dnes upoutáte pozornost těžko a důležité věci pak sdělit nejde...

0 3
možnosti

Čím si podle vás vysloužila 9měsíční holčička, že měla nádor? Nepila alkohol, nekouřila a nejedla mnoho sladkostí ani masa. Naštěstí byla vyléčena a dnes je z ní šikovná mladá dáma.

1 0
možnosti

Přeju vám i manželovi,ať to ,,dáte" a Duška neposlouchejte,mele nesmysly.

3 0
možnosti

Lide se nepohybuji, kouri, jedin nezdrave, ziji ve stressu, aby tzv. zabezpecili rodinu a kvuli kariere...To je zabiji !

0 0
možnosti

Paní Ludmilo vůbec si z nějakého Duška nic nedělejte. Já vím ono se to řekne, ale když je někdo hloupý, tak si přece nebudeme kazit náladu. Ten blbeček za to nestojí, ale ono se mu to vrátí. Jinak vy se nemusíte té potvory co vám našli bát. Znám spousta žen, které to překonaly a těší se ze života. Dnes už je lékařská věda na úrovni. Moc vám i vašemu manželovy přeji uzdravení.

10 1
možnosti
MV

Lidko, moc Vas zdravim a preju jen pekny dny.

A Dusek? Sebestredny exot, myslim si to o nem uz davno a timto moji kvalifikaci zmenil - sebestredny hlupak (rad bych to napsal jinak, ale to tady nejde)

11 0
možnosti
Foto

Marku, promluvil jsi mi z duše, děkuji.

1 0
možnosti
IL

I88v88a22n86a 56L73a95n68c73e

19. 7. 2023 13:40

Napsala jsem Vám email, protože i my s Garym na Vás i manžela myslíme.

1 0
možnosti

Dušek je magor ,to už dávno a měl by se léčit na psychatrii,je to na něm vidět i z pohledu.Nic neuní ,nic nestudoval a jen lidi uráží,Je to prostě necitelný blb.

5 1
možnosti

Asi ho pan Kodet při natáčení filmu Pelíšky udeřil do hlavy, proto bleptá nesmysly.

0 0
možnosti
LI

Milí blogeři, děkuji Vám všem, musím to v sobě zlomit a brát třeba- jako další životní skutečnost...Dojali jste mě a POVZBUDILI- znovu děkuji, moc, moc

10 0
možnosti
Foto

Dáte to, moja osemdesiatročná kámoška a svokra sa drží už 8 rok, po podobných zákrokoch i diagnozach, hovoria: Hlavne sa nikdy nesmieme opustiť.

0 0
možnosti
Foto

Ach... vím přesně, jak Vám je, taky jsem to zažila. Mně psaní blogů pomáhalo i v době nemoci, zkuste zase psát, máte spoustu čtenářů. Myslím na Vás i na manžela, držte se. Jo a Dušek je blb, taky mě nadzvedl.

11 0
možnosti
Foto

Tak on je herec, ste v tej brandži tak to poznáte, nemá vyštudovanú ani medicínu ani filozofiu ani psychológiu. tak v tom tak nejak lavíruje, podľa ponuky a dopytu, na sk by neprežil, lebo tu sú ľudia zameraní zase kresťansky. Ja hovorím-každému jeho nebe-čo komu vyhovuje a čo považuje pre seba za správne a za to pravé pre neho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 206
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 763x
Po studiích technického směru jsem vědu a techniku asi výrazně ochudila. Nikdy jsem totiž nekonstruovala. Ráda jsem psala. Bohužel, jen pro své přátele. A také výborně vařím. A je to na mně a mém manželovi znát...

Seznam rubrik